Suikervrije Drop

Suikervrije drop kopen? Dit is de lekkerste drop zonder suiker. Daarom moet je bij Dropgigant zijn! Wij bieden een ruime selectie suikervrije dropjes die je gemakkelijk kunt bestellen. Deze dropjes bevatten geen suiker maar een alternatieve zoetstof (Maltitol). Ook suikervrije drop kopen? Bestel ze online!

...Lees meer

Suikervrije drop kopen? Dit is de lekkerste drop zonder suiker. Daarom moet je bij Dropgigant zijn! Wij bieden een ruime selectie suikervrije dropjes die je gemakkelijk kunt bestellen. Deze dropjes bevatten geen suiker maar een alternatieve zoetstof (Maltitol). Ook suikervrije drop kopen? Bestel ze online!

...Lees meer
Filters
12 ProductenPagina 1 van 1
Halva Suikervrije Natuurdrop van Halva
-40%Finse dropVeganSuikervrij
De Bron Menthol Kruis van de Bron
Suikervrij
De Bron Dropmunten van de Bron
Suikervrij
De Bron Dropkatten van de Bron
VeganSuikervrij
De Bron Dropbolletjes van de Bron
Suikervrij
De Bron Beertjes Drop van de Bron
Suikervrij
De Bron Kruidenblaadjes van de Bron
Suikervrij
De Bron Zoute Ruitjes van de Bron
Suikervrij
De Bron Klavertjes Drop van de Bron
VeganSuikervrij
De Bron Zoute Hartjes van de Bron
Suikervrij
De Bron Zoute Kubusjes van de Bron
Suikervrij

Suikervrije drop kopen

Mensen die suikervrije drop kopen zijn vaak op zoek naar een dropje waar geen suiker in zit. Logisch, niet iedereen kan veel suiker eten en er zitten een hoop minder calorieën in dan normale drop. Bij Dropgigant vind je een aantal dropjes zonder suiker. Op dit moment hebben we er 10 in ons assortiment en we zijn druk bezig om dit uit te breiden.

Wil je letten op je lijn, bestel je drop dan suikervrij. Ideaal als je toch wilt snoepen! Bedenk je alleen wel, het is geen wondermiddel. Het blijft snoep en als je die extra kilo’s kwijt wilt raken, zul je toch op moeten letten hoe veel je er van eet. Genieten met mate, noemen we dat.

Wij hebben suikervrije zoute drop, zoals onze heerlijke ruitjesdrop en uiteraard ook zoete drop en menthol drop die geen suiker bevatten. Bestel je voor meer dan €50? Dan verzenden wij je suikervrije dropjes gratis en voor niets!

Drop zonder suiker met Maltitol

Het is een feit: drop zonder suiker en zoetstoffen is niet lekker. Het is jammer, maar veel producten die voornamelijk uit suiker bestaan zijn nu eenmaal niet zo lekker als je dit er uit haalt. Er is wel een alternatief: drop suikervrij maken door zoetstoffen zoals Maltitol te gebruiken. Maar wat zit er in suikervrije drop, als er geen suiker in zit? Dropgigant verkoopt voornamelijk dropjes van fabrikant De Bron. Zij gebruiken Maltitol om de dropjes zonder suiker alsnog een zoete smaak te geven

Wat is Maltitol?

Maltitol is een suikervervanger die behoort tot de zgn. groep van “polyolen”. Deze zoetstof is minstens zo zoet als suiker, maar heeft een stuk minder invloed op je bloedsuikerspiegel dan glucose. Dit wordt uitgedrukt in een zogenaamde glychemische index. Voor de duidelijkheid, het is dus niet zo dat Maltitol geen invloed heeft op je bloedsuikerspiegel. Bij ziektes zoals Diabetes zul je hier dus alsnog goed op moeten letten.

Afvallen en Suikervrije Dropjes

Als je wilt afvallen en van zoete dingen houdt, sta je voor een dilemma. Je wilt liever niet je snoepjes opgeven, maar er zitten erg veel calorieën in (met name door de suiker). Afvallen met alleen veranderen naar suikervrije drop gaat waarschijnlijk niet lukken. Maar als je het vergelijkt met normale drop, is het wel een betere keuze.

Hoe gezond is suikervrije drop eigenlijk?

Dat ligt er aan. Hoe gezond het is, is best moeilijk te zeggen. Snoep is natuurlijk nooit echt gezond, zeker niet als je er veel van eet. Maar als je normale drop vervangt door drop zonder suiker van Dropgigant, kun je de calorie-inname sterk verlagen.

Ter vergelijking: het aantal calorieën in suikervrije drop van de Bron zit vaak rond de 200kcal per 100g. De meeste dropjes met suiker bevatten rond de 320 kcal per 100g. Je zou dus kunnen stellen dat er ongeveer 37% minder kcal in zitten.

Maar goed, het blijft wel snoep. Je kunt niet verwachten dat je veel gaat afvallen, als je elke dag een zak suikervrije drop leeg gaat eten. Zorg gewoon voor een gevarieerd dieet met wat sport en dan kun je af en toe best even genieten van een heerlijk dropje zonder suiker.