Zoute Drop

Zoute drop kennen we allemaal! Geniet van de lekkerste drop, zout en vol smaak. Het zout in drop geeft het een heerlijke smaak. Traditionele zoute dropjes kopen uit het assortiment van Dropgigant? Alles wordt verpakt in een hersluitbare zak. Bestellen maar!

...Lees meer

Zoute drop kennen we allemaal! Geniet van de lekkerste drop, zout en vol smaak. Het zout in drop geeft het een heerlijke smaak. Traditionele zoute dropjes kopen uit het assortiment van Dropgigant? Alles wordt verpakt in een hersluitbare zak. Bestellen maar!

...Lees meer
83 ProductenPagina 1 van 4

Zoute Drop Kopen

Als je zoute drop wilt kopen ben je bij Dropgigant aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de lekkerste drop met een zoute smaak. Maar liefst 60+ verschillende soorten! En daarnaast zijn ze allemaal verkrijgbaar in de formaten 125g, 250g, 500g en 1kg. Wil je meer zoute dropjes, kun je ons een berichtje sturen. Dan maken we een mooie prijs voor je!

Als je bij ons voor 15:00 bestelt, krijg je de bestelling dezelfde dag nog opgestuurd (op werkdagen, orders in het weekend versturen we de eerstvolgende werkdag). Je krijgt je bestelling geleverd in een prachtig bestempelde papieren zak die ook nog eens hersluitbaar is. Zo blijven je dropjes lekker zout en drogen ze niet uit. Wil je ook zoute drop kopen? Stop ze in je winkelwagentje en bestel ze snel bij Dropgigant!

Wat maakt Drop Zout?

Het zal je niet verbazen, maar het antwoord is best simpel: Zout. In sommige dropjes wat meer, in sommige dropjes wat minder. Maar de hoeveelheid van de zoetstof glycyrrhizine heeft natuurlijk ook invloed op hoe zout men het dropje vindt. Niet in elke zout drop zit namelijk evenveel suiker. Zoek je drop met nog meer zout, kijk dan eens bij onze dubbel zoute drop.

Hoeveel zout zit er in Drop?

Dat ligt aan het dropje. Er zijn dropjes met weinig zout, zoals vijzeldrop (0,07g /100g) en je hebt ook de extreem zoute bisaldrop (0,25g/100g). Je kunt heel gemakkelijk de hoeveelheid zout vergelijken door op de categoriepagina de vakjes bij de dropjes aan te kruisen waar staat “vergelijken”. Rechts onderin de pagina verschijnt een scherm met de vergelijking van de hoeveelheid zout in je drop. Kijk je liever op de productpagina? Geen probleem, we hebben het zout bij alle dropjes ingevuld. Scroll naar beneden naar de productspecificaties om ze te zien.

Zoute drop bestellen van 4 A-merken

Bij Dropgigant vind je zoute drop van de beste merken in de markt. We bieden je uitsluitend de hoogste kwaliteit en controleren elke bestelling op onze strenge kwaliteitseisen. Zoute drop bestellen? We hebben veel drop van Meenk, een van onze best verkochte merken. Ook Kindly’s snoep doet het goed, hiervan vind je vooral nostalgische dropjes en andere snoepjes. Dan hebben we natuurlijk ook suikervrije zoute drop van het merk De Bron, een echte voorloper als het gaat om zogenaamde “lifestyle candy”. Ook wel drop die je in elke gelegenheid kunt eten. Als laatste hebben we hele bijzondere zoute drop van Sirea, helemaal uit Italie! Wanneer je wilt kiezen uit een gigantisch assortiment drop met zoute smaak, dan bestel je natuurlijk bij Dropgigant!