Retourneren

Niet tevreden over een van onze producten? Je kunt ze retourneren binnen 14 dagen, mits onbeschadigd en ongeopend.  Geopende levensmiddelen kunnen niet retour gestuurd worden, deze vallen buiten het herroepingsrecht omdat deze bederfelijk zijn.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, download dan hier het herroepingsformulier!

De retourkosten zijn voor de klant, tenzij anders overeengekomen met de klantenservice van Dropgigant. Ben je echt niet tevreden met het product? Neem even contact op, dan proberen we samen tot een oplossing te komen. Ons e-mail adres is [email protected]!

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.