Klepper en Klepper

Klepper en klepper drop wordt ook wel de beste drop ooit genoemd. En dat snappen wij maar al te goed, als we eerlijk zijn. Wauw! Wat een smaak. Misschien wel de lekkerste drop die we ooit hebben geproefd. Daarom noemen ze het: “De beste drop ooit!” Klepper en Klepper drop kopen? Dat kan hier!

...Lees meer

Klepper en klepper drop wordt ook wel de beste drop ooit genoemd. En dat snappen wij maar al te goed, als we eerlijk zijn. Wauw! Wat een smaak. Misschien wel de lekkerste drop die we ooit hebben geproefd. Daarom noemen ze het: “De beste drop ooit!” Klepper en Klepper drop kopen? Dat kan hier!

...Lees meer
Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Klepper en Klepper Drop

Bij Dropgigant zijn we altijd op zoek naar bijzondere dropjes met mooie verhalen. En dit is daar een van. Een prachtig Nederlands succesverhaal is altijd leuk om te vertellen. Maar wat de drop van Klepper en Klepper nou anders maakt? Het geheim zit hem in de details. Ze nemen de moeite om de beste drop ooit te maken en je moet wel ontzettend erg in je eigen product geloven, anders noem je het niet zo. 

zakjes klepper en klepper drop op een rij

Het mooie van Klepper en Klepper drop is dat het no-nonsense is. Ze luisteren naar de klant, hebben ontzettend veel passie voor hun product en maken een dropje waar je voor terugkomt. Letterlijk, want de beste drop ooit is ontstaan op de markt van Alkmaar. Alles met respect voor je lijf (glutenvrij) en de natuur (mooie ingrediënten, vegan). Daar worden wij nou warm van. 

Hier lees je het verhaal van de lekkerste drop van Nederland - volgens hun, natuurlijk. En Dropgigant. Wij vertellen je waar je deze lekkere dropjes kunt bestellen. Hint: in de betere (online) speciaalzaak. Want dit dropje ga je zeker niet in de supermarkt vinden. Wil je ook Klepper en Klepper drop kopen? Bestel ze dan online bij ons. Wij leveren ze in verschillende formaten en voor een schappelijke prijs.

De beste drop ooit van Klepper en Klepper

Vanwaar deze naam, eigenlijk? Simpel. Veel drop tegenwoordig is gemaakt voor de massa. En wat wil de massa? Juist, zo goedkoop mogelijk. Door deze ontwikkeling is de producent gedwongen om goedkope materialen te gebruiken en je raad het al: dat komt de kwaliteit van het product natuurlijk niet ten goed.

Als je Klepper en Klepper drop koopt, dan weet je een ding: er is niet bezuinigd. Zeker niet op de ingrediënten, maar ook niet op de verpakking. Aan alles is werkelijk gedacht. Er wordt lang geëxperimenteerd met de droogtijd van de Klepper dropjes, want iedereen weet immers: een verkeerd gedroogd dropje is keihard en niet zo lekker. Dus als je je afvraagt wat de beste drop ooit is, stop dan maar - je hebt ze gevonden.

En mocht je de naam wat opschepperig vinden: probeer er dan eens eentje. Dan snap je de bravoure van de marktkoopman waarschijnlijk een stuk beter!

Wie zijn klepper en klepper eigenlijk?

Klepper en Klepper drop is ontstaan door de fusie van een ervaren marktverkoper (Klepper Senior, Willem Klepper) en zijn zoon (Klepper Junior, Huub Klepper). Na 25 jaar op de markt gestaan te hebben in 2015 bedacht hij het idee om een jubileumdropje te ontwikkelen met een bevriende fabrikant. Dat liep een beetje uit de hand, kun je wel zeggen!

klepper junior en klepper senior samen in de marktkraam in alkmaar

Klepper en Klepper maakt Drop met een Verhaal

Klepper Senior begon in 1990 met zijn markthandel in drop. Aanvankelijk startte hij met 50 soorten drop een kraampje op de markt in Alkmaar. Dat liep goed en 25 jaar later ontstond het idee: we gaan een jubileum dropje maken. Het echte Klepper dropje. Door zijn jarenlange ervaring wist hij dat zachte, zoete drop het beste verkocht - dus dat moest het worden.

Een groot, langwerpig dropje met de opdruk: KLEPPER. Voila, het product Volzoet was geboren. Alleen wist men dat nog niet. Het plan was simpel, 1200 zakjes uitdelen en dan basta. Maar dat liep iets anders dan gepland, mensen konden geen genoeg krijgen van de drop van Klepper en Klepper. Hier moest iets op verzonnen worden…

Klepper Junior zag kansen in dit zachte dropje en besloot een duurzame verpakking samen te stellen. Want dat is tegenwoordig belangrijk voor de consument. (lees - onze eigen papieren, hersluitbare verpakkingen). Nadat de naam is bedacht en de droogtijd perfect is afgesteld is het tijd voor de speciaalzaak. Klepper junior trekt het hele land door en al gauw kun je de beste drop ooit bestellen in elke goede speciaalzaak.

In 2017 volgt de zoete drop, in 2018 de zoute drop, in 2019 de honingdrop en 2020 is het laar van de laurierdrop. En 2022? Dat is nog geheim, maar er komt een nieuw dropje aan! Iets zegt ons dat dit zeker nog niet de laatste zal zijn…

 

Let op wat je eet, dat is goed voor de planeet

In Klepper en Klepper drop ga je geen gelatine vinden, maar arabische gom. Dit bindmiddel is een prachtig plantaardig product wat dus gewoon geschikt is als je vegan of vegetarisch bent. Naast het feit dat deze wissel goed is voor het milieu, is het ook een stuk beter voor je dan dierlijke gelatine. Ook een van de wissels die je vindt in een klepper dropje is gemodificeerd aardappelzetmeel in plaats van tarwezetmeel. Dit maakt de beste drop ooit ook helemaal glutenvrij!

Daarnaast zijn alle verpakkingen biologisch afbreekbaar, zelfs het “plastic” binnenkantje van de verpakking. Dit is namelijk gemaakt van bioplastic, een product gemaakt van cellulose. Dat betekent dat alles dus volledig composteerbaar is. Wil jij ook klepper en klepper drop kopen, bestel dan snel via onze website.

Welke keurmerken heeft de beste drop ooit?

De beste drop ooit draagt het Vegan-logo (behalve de honingdrop, want daar zit honing in. Die is dan weer vegetarisch). Ook vind je het FSC-label voor het papier en het Milieucentraal logo omdat de verpakking composteerbaar is.

De allerbeste ingrediënten in Klepper en Klepper drop

Drop van Klepper en Klepper kopen? Dan ga je voor de beste ingrediënten, vaak uit Nederland. Neem de honing, bijvoorbeeld. In elk dropje zit maar liefst 12% van dit heerlijke goedje (absurd veel) en dat zorgt voor die intense honingsmaak. Geproduceerd door eerlijke imkers in de Biesbosch. Of de laurierolie, van duurzaam geteelde Nederlandse laurierplanten uit Noord-Brabant. Geeft de drop een subtiele lauriersmaak.

Ook bevat de klepper en klepper drop plantaardige kleurstoffen zoals koolstof in plaats van chemische goedjes en wordt als glansmiddel carnaubawas gebruikt in plaats van bijenwas. En hou je van de zoute drop? Deze is verrijkt met echt keltisch zeezout wat rijk is aan extra mineralen.

een zakje van de beste drop ooit volgens klepper en klepper

Waar kun je de beste drop ooit kopen?

Klepper en Klepper drop verkooppunten zijn plekken waar mensen lekkere dingen kopen, zoals de beste drop ooit. Niet de supermarkt, ook al willen ze maar al te graag deze dropjes verkopen. De Kleppers moeten er niks van hebben - want supermarkten, die stunten. En stunten, dat doe je in het circus. Aldus Klepper sr.

Inmiddels ligt de klepper drop al in 2500 winkels, waaronder de online dropwinkel van Dropgigant. Dus als je je afvraagt waar Klepper en Klepper te koop is, is het antwoord: Bij ons! Neem eens een kijkje in ons assortiment! Want hier koop je de lekkerste klepper en klepper drop.