Gratis verzending in Nederland & België v.a. €50
350+ snoepsoorten van de échte merken
Een 9,5 uit meer dan 2100+ reviews!
Ma-Vrij voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
9,5 tm-wwk
Welke merken drop zijn er allemaal?

Welke merken drop zijn er allemaal?

0 reactie minuten lezen
We gaan alle drop merken even voor je op een rij zetten. Het zijn er namelijk meer dan 30! Deze merken drop worden niet allemaal in Nederland gemaakt, maar zijn wel op de hollandse markt te vinden. En vanaf daar versturen wij ze natuurlijk ook over de hele wereld. Wil je weten welke producten dat zijn, dan kun je ze per merk bekijken door op de bijbehorende link te klikken. Zijn we jouw favoriete dropmerk vergeten? Laat het weten, dan voegen we die even toe!

Alle Drop Merken in Nederland

Er zijn meer dan 36 drop merken die verkocht worden in Nederland. Dit is de volledige lijst van de belangrijkste merken drop:

Deze 36 dropmerken worden in Nederland verkocht, maar ze worden niet allemaal in Nederland gemaakt. Sommige merken zijn geïmporteerd en andere drop gaat de hele wereld over. Wil je meer weten over alle soorten drop die er zijn? We hebben ze allemaal voor jou!

Welke oude drop merken zijn er niet meer?

Dit zijn een aantal oude dropmerken die niet meer bestaan in Nederland.

  • Limecon
  • Faam
  • Wiversalen
  • Nubilo
  • Fazer
  • Verduijn
  • Origineel Hollands

Deze oude drop merken produceren al een tijdje geen drop meer of zijn samengevoegd met een van de andere merken. Door de jaren heen verandert er dus heel wat in het snoep landschap. Er worden veel overnames gedaan, bedrijven gaan failliet of starten door. Heel soms verandert een van de dropfabrieken in nederland van eigenaar - maar saai is het in ieder geval niet in de wereld van de drop merken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »